Μάφινς γεμιστά με μερέντα!!!
2 Φλ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλ γάλα
1 φλ ζάχαρη
2 αυγά
1/2 φλ ελαιολαδο
2 βανιλιες
2 κ.σ κακάο άγλυκο
Μερέντα
Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα τη ζάχαρη τα αυγά τις βανίλιες και το λάδι και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και και το κακάο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα..
Βάζουμε μια κουταλιά από το μείγμα του κέικ σε 18 θήκες για μαφινς αφού έχουμε βάλει τις χάρτινες θήκες ψησίματος βάζουμε από πάνω από μια κουταλιά μερέντα και ξανά από το μείγμα του κέικ για να κλείσει.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμους για 20-25 λεπτά!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Αλεξάνδρα Κυριάκη Οι Χρυσοχερες-ηδες