Παστές Αμυγδάλου εύκολες για την ποιο γλυκιά περίσταση!!!! Την γιορτή της μητέρας !!!
ΣΥΝΤΑΓΗ:::
Παίρνουμε ένα έτοιμο παντεσπάνι Βανίλιας που περιλαμβάνει 3 πάτους!
Κάνουμε ένα σιρόπι με 1 ποτήρι νερό και 1 ποτήρι ζάχαρη βράσιμο 3 λεπτά!
Χτυπάμε και 4 φακελάκια κρέμα βανίλιας όπως αναγράφουν και ρίχνουμε μέσα στην κρέμα 1 κούπα σκόνη αμυγδάλου!
Χτυπάμε και μια μορφατ μεταλλικό κουτί με 2 ποτήρια άχνη ζάχαρη και 2 κ.σ.γαλα φρέσκο! Συναρμολογουμε όλα κρύα !
Διακοσμούμε με αμύγδαλο καβουρδισμένο και φυσικά κερασάκι!
Eκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!