ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΕΙΚ
200 γρ.καλαμποκελαιο
350 γρ.ζαχαρη
3 αυγά +1 ασπράδι
2 καρότα μεγάλα
1 βανίλια φακελάκι
400 γρ.αλευρι για όλες τις χρήσεις ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
1 φακελάκι μπεικιν παουντερ (αν δεν έχετε μπορείτε να βάλετε Φαρίνα)
1 τσιμπια σόδα
1 τσιμπια αλάτι
ξύσμα πορτοκαλιού
2 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΆΛΤΣΑ ΜΕΡΕΝΤΟΥΛΑΣ
30 γρ.βουτυρο η βιταμ
3/4 ζαχαρουχο
4 κουταλιές γεμάτες ρόφημα σοκολάτας (τύπου Νεσκουικ η Καουτονικ)
ΨΉΣΙΜΟ ΚΈΙΚ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΎΣ ΠΕΡΊΠΟΥ 1 ΩΡΑ ΜΈΓΕΘΟΣ ΦΟΡΜΑΣ 24αρα μπορείτε να το κάνετε και σε ταψί γίνετε πιο λεπτό λίγο αλλά στέκετε η σάλτσα ωραιότατα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://m.youtube.com/watch?v=aHEGWOQ-Gk0&feature=share