Μπισκότα βουτύρου που λιώνουν στο στόμα!!!
Υλικά
250γρ.βουτυρο(σε θερμοκρασία δωματίου)
80γρ.αχνη ζάχαρη
1αυγο
1κ.γ.εκχυλισμα βανίλιας ή 1βανιλια
350γρ.αλευρι γ.ο.χ.
2κ.σ.κορν φλάουρ
1/2κ.γ.μπεικιν παουντερ
Τα 3τελευταια υλικά κοσκινισμενα
Χτυπάμε με το μίξερ πρωτα το βούτυρο με τη ζάχαρη 3λεπτα έπειτα το αυγο,βανίλια και τα υπόλοιπα υλικά να ανακατευτουν.Βαζουμε το μίγμα σε κορνε με μύτη αστεριού 1εκ. κάνουμε ότι σχέδια μας αρέσουν πάνω σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε 160 βαθμούς αερα περίπου 15 με 20λεπτα ανάλογα το φούρνο να πάρουν χρώμα.Σε κάποια μπισκότα έβαλα κερασάκι γλυκό πριν το ψήσιμο και σε άλλα αφού ψήθηκαν και κρυωσαν έλιωσα κουβερτουρα και βουτηξα τις άκρες του μπισκότου.
Συνταγή από κυρία Χρυσανθη Μιχου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ