Συνταγή κατά σειρά !!!
3 αυγά
200 γραμμάρια ζάχαρη
ξύσμα πορτοκαλi η λεμόνι
Tα χτυπάω με το σύρμα μετά 500 γραμμάρια αλεύρι ένα μπέικιν μια βανίλια 100 γραμμάρια βούτυρο σε κύβους.
Δουλεύω την ζύμη στον πάγκο και μετά ρίχνω 200 γραμμάρια αμύγδαλα ολόκληρα ελαφρώς καβουρδισμένο .
Φτιάχνω 5 φραντζολάκια και στο φούρνο μισή ώρα μετά τα κόβω και ξανά φούρνο κάνα τέταρτο μέχρι να ροδίσουν !!!
Eκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Eleni Koumoutsakis ΟΙ χρυσοχέρες-ηδες