Να σας δείξω βήμα βήμα πως φτιάχνω το παντεσπάνι, βγαίνει πολύ αφράτο, θέλει πολύ καλό χτύπημα στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη, τις βανίλιες κι το αλάτι, για να δώσει αέρα στο μίγμα, προσοχή στο ανακάτεμα με τα υλικά στο τελος, αλεύρι, κακάο και κορν Φλάουερ, ανακατεύουμε πάντα απαλά με μια τρυπητή κουτάλα!! 🌺
Υλικά
Παντεσπάνι
9 αβγα
270γρ ζαχαρη
2γρ αλατι
2 βανιλιες
100γρ κορν φλαουερ
100γρ αλευρι για ολες τις χρησεις
50γρ κακαο
40γρ βουτυρο λιωμενο
.
Εκτελεση παντεσπανι
Χτυπαμε τα αβγα με τη ζαχαρη να αφρατεψουν, αλατι, βανιλιες, επειτα ριχνουμε 2 φορες κοκκινισμενα αλευρι, κορν φλαουερ κι κακακο, ανακατευουμε με μια τρυπητη κουταλα κι τελος το βουτυρο. Εψησα σε Τσέρκι, στους 200 βαθμους για 35 λεπτα περιπου πανω κατω αντιστασεις.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Theodwra KermeniwthΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ