Χατσαπούρι η πίτα στο τηγάνι για βραδινό και πρωινό !!!!
Η συνταγή είναι μίας φίλη !!!!
Για την ζύμη :
500 γρ γάλα η νερό χλιαρό
1 φακελάκι μαγιά
1 μικρό φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ ηλιέλαιο
1 κ γ αλάτι
1 κ σ ζάχαρη
Αλεύρι γοχ όσο πάρει περίπου ένα κιλό για να γίνει μαλακή ζύμη .
.
Για την γέμιση :
Φέτα , γκούντα , 1 αυγό .
Η ζύμη αφήνουμε 30-50 λεπτά να φουσκώσει. Ανοίγουμε στο μέγεθος του τηγάνι βάζουμε τη γέμιση, μαζεύουμε σε πουγκί και ξανά ανοίγουμε
Τα ψήνουμε στο ζεστό τηγάνι χωρίς λάδι σέ μέτρα μπρός χαμηλή φωτιά και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν , αφού ψηθούν τα αλείφω με βούτυρο .
Καλή όρεξη !!!!
Εκτέλεση φωτό από την κυρία 'Αννα ΑννούλαΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ