Να σας κακομαθω??????Τέλεια Τούρτα Ferrero Rose!!!!!
Υλικά:
3 πακέτα γκοφρετες Πράλινα φουντουκιού
350 γρ κρέμα γάλακτος φυτική πλήρες,
150 γρ πράλινα,
350 γρ Nutella,
40,ml σπορελαιο,
200 γρ φουντούκια αλεσμένα!
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγύ και ρίχνουμε τα 150 γρ πράλινα χτυπάμε 2 λεπτά!
Την βάζουμε στο ψυγείο!
Παίρνουμε το τσερκι η το ταψί η και πυρέξ η και τάπερ (26 ν)!!
Βάζουμε στον πάτο μια σειρά γκοφρετες!
Βγάζουμε από το ψυγείο την κρύα σαντιγύ και βάζουμε την μισή πάνω στις γκοφρετες!
Ρίχνουμε φουντούκια!
Συνεχίζουμε βάζουμε πάνω στην σαντιγύ γκοφρετες!
Ξανά σαντιγί φουντούκια και τέλος γκοφρετες!!!
Λιώνουμε την Nutella με το λάδι σε φούρνο μικροκυμάτων η και θερμοκρασία ελαφριά φούρνου και την ρίχνουμε πάνω στο γλυκό!
Και τέλος διακοσμούμε με φουντούκια και σοκολατάκια Ferrero!!!
Εάν θέλουμε ψιλοκόβουμε φουντούκια και ρίχνουμε μέσα στην Nutella!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!