Υλικά
8 αυγα,
400 γρμ ζαχαρη ,
160 γρμ βουτυρο γαλακτος και φυτινη μαζι, μισο μισο δηλαδη,
3 βανιλιες,
1 κρασοτηρο χλιαρο γαλα με 1 φακελλακι αμμωνια,
1.280 γρμ αλευρι για ολες τις χρησεις μπορει να παρει και λιγοτερο με 1κ γ μπέικιν παουντερ.
.
Η ζύμη να ειναι πολύ μαλακή!!
Λαδόκολλα στο ταψί πλάθω και Ψήνω σε 170° σε αεροθερμο εως ότου ροδισουν !!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Μαίρη Καπνίση ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!