Πατάτες με αυγά και τυρί στο τηγάνι..!!! Έχει και αυτό την τεχνική του .!!!
Καθαρίζουμε τις πατατούλες,τις πλένουμε τις κόβουμε και τις ξανά πλένουμε... τις αλατίζουμε και σε καυτό αραβοσιτέλαιο τις τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά 🔥
Οταν γίνουν οι πατάτες και ξεροψηθούν ομοιόμορφα στραγγίζουμε το λάδι από το τηγάνι και σπάμε 3 αυγά ολόκληρα μέσα χωρίς να τα χτυπήσουμε νωρίτερα... απλά διαλύουμε τον κρόκο με το πιρούνι καρφώνοντας...
Κόβουμε δύο χοντρές φέτες τυρί που λιώνει σε κύβους και τα ρίχνουμε στο τηγάνι ...
Κλείνουμε το μάτι της κουζίνας και σκεπάζουμε με το καπάκι το τηγάνι μέχρι να λιώσει το τυράκι... Βάζουμε λιγο πιπεράκι και σερβίρουμε..!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Gogo Samiou ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ