Κεφτέδες από φάβα νηστίσιμοι ..Αν δεν τους φτιάξετε χάνετε !!!!
Υλικά
2 κούπες φάβα βρασμένη
1 μεγάλο κρεμμύδι
3κουταλιές της σούπας αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο δυόσμο
Ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βράστε την φάβα από την πρώτη ημέρα και βάλτε τις στο ψυγείο για να σφίξει.
Την επομένη κόβουμε μέσα 1 μεγάλο κρεμμύδι δυο-τρεις κουταλιές της σούπας αλεύρι δυόσμο φρέσκο,λίγο ελαιόλαδο ,αλάτι ,πιπέρι φτιάχνετε κεφτέδες αλευρώνετε και τηγανίζετε σε μπόλικο καυτό αραβοσιτέλαιο.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Gogo Samiou ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ