ΥΛΙΚΆ
ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ
ΧΥΛΟΠΊΤΕΣ (ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ Η ΣΠΙΤΙΚΈΣ)
1 ΝΤΟΑΤΑΚΙ
ΑΛΆΤΙ ΠΙΠΈΡΙ
ΣΚΌΡΔΟ ΣΚΌΝΗ
ΠΆΠΡΙΚΑ
ΒΕΓΓΕΤΑ Η ΚΥΒΟ ΚΟΤΑΣ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΠΛΈΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΆΣΤΡΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΆΤΑ Η ((ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ΚΟΣΕΡΒΑ))
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΆ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΚΕΠΑΣΜΈΝΟ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΏΡΑ ΠΕΡΊΠΟΥ ΣΕ ΜΈΤΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ .
ΜΌΛΙΣ ΓΊΝΕΙ ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΝΕΡΆΚΙ ΚΑΙ ΜΌΛΙΣ ΠΆΡΕΙ ΒΡΑΣΕΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΟΠΙΤΕΣ
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΌ ΜΑΣ!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑ Georgia Chatzimanoli-Grimwood ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ