Μόλις βγήκε από το φούρνο .... ΜΟΣΧΑΡΆΚΙ με ΚΡΙΘΑΡΆΚΙ !!!!! Έγινε ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ!!!
Ενάμιση κιλό μοσχάρι στηθοπλευρα , το καλύτερο για γιουβέτσι.
Βάζω λάδι στην κατσαρόλα και μόλις κάψει βάζω το κρέας και το θωρακίζω απ' όλες τις πλευρές. Ρίχνω αλάτι πιπέρι 10 κόκκους μπαχάρι και ντομάτα.
Βάζω το ανάλογο νερό.
Εγώ βάζω 3 προς 1 ζεστό και κλείνω τη χύτρα.
Βράζω για 40 λεπτά.
Αδειάζω το κρέας με το ζουμάκι του στο ταψί και μόλις πάρει βράσει ρίχνω το κριθαράκι.
Σκεπάζω με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και βράζω περίπου για 25 λεπτά.
Βγάζω την λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνω για ένα τέταρτο περίπου να πάρει χρώμα και να κάνει την κρούστα.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Βουλα Πολυζου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ