Panagiotis Papadakis
Σας έχω Αναλυτικά πως να κάνετε ζουμερή Ζαμπονοκασερόπιτα σουφλέ με Αλλιώτικη Τεχνική. Γίνεται πολύ Νόστιμη τραγανή και ζουμερή που θα σας κάνει να την καταβροχθίσετε στο λεπτό!!!
🔪12 φύλλα κρούστας(500 γρ)
🔪200 γρ μιξ 3 τυριών
🔪100 γρ ζαμπόν
🔪150 γρ τυρί
---------------------------------------
🔪300 γρ γάλα
🔪3 μέτρια αυγά
🔪100 γρ γιαούρτι
--------------------------------------
🔪100 γρ σόδα
🔪50 γρ ελαιόλαδο
🔪1 κτγ αλάτι
🔪Σουσάμι
--------------------------------------
🔪Φόρμα 26 εκ.
Δείτε την συνταγή εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=mmjir5bG-4c