Κεφτεδάκια πολύ αφράτα στο φούρνο!!!
1 κιλό κιμά (μισό χοιρινό και μισό μοσχαρίσιο)
Μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Μισό ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
5-6 κουταλιές βρώμη αλεσμένη
Αλάτι, πιπέρι, κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο, λίγο σκόρδο ψιλοκομμένο,2 αυγά, λίγο κίμινο, λάδι
Φτιάχνω το μείγμα για τα κεφτεδάκια και αφήνω στο ψυγείο για δύο ώρες να πάρει τα αρώματα, φτιάχνω μικρά κεφτεδάκια και βάζω σε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί, ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Βγαίνουν τέλεια και πολύ αφράτα, συνοδεύω με πατάτες τηγανητές και σαλάτα 🥗
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Μαρία Μανιουδάκη ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ