Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Μπατζίνα Καρδιτσιώτικη !!!


Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις..... ΜΌΛΙΣ βγήκε από το Φούρνο . ΜΠΑΤΖΙΝΑ ..... ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΚΗ  Τραγανή και ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΗ !!!!!! 

Ylik;a
1 κιλό κολοκύθι τριμμένο πράσινο
3 ποτήρια νερό
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Αλάτι
200 γρ φέτα τριμμένη με το χέρι
100 γρ λάδι
1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ
Λαδόκολλα στο ταψί βάζω βιταμ και λίγο λάδι ρίχνω το χυλό απλώνω να πάει παντού ομοιόμορφα τρίβω 💯 γρ φέτα Βιταμ σέ μπουκιτσες παντού και λάδι λάδι.
Ψήνω στους 250 βαθμούς αντιστάσεις για μία ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Αφού την βγάλω από την φωτιά την βάζω πάνω στη σχάρα τής κουζίνας χωρίς την λαδόκολλα για να μείνει τραγανή.
Η δόση είναι για τό μεγάλο ταψί τής κουζίνας.

Eκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Βουλα ΠολυζουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ