Γουρουνοπουλο η γουρνοπουλα με ωραία τραγανή πετσουλα και πατάτες που έγιναν λουκούμι !!!
Για τη γουρουνοπουλα στο ψαχνό έβαλα αλάτι και πιπέρι τίποτα άλλο δεν βάζουμε στη γουρνοπουλα μετά γυρίζω τα κρέας και τρίβω την πέτσα με αλάτι χοντρό πολύ καλά το βάζω στο φούρνο στους 180 βαθμούς και μετά από μιάμιση ώρα δυναμώνω την φωτιά για να γίνει τραγανή η πετσουλα .
Ενδιάμεσα ραντίζω την πέτσα με νερό .
Αν θέλω πατάτες τις βάζω στα μέσα του ψησίματος.
Ο χρόνος ψησίματος είναι ανάλογα πόσα κιλά είναι το κρέας μία ώρα για κάθε κιλό.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Martha Martha