Χαλβάς αλευρίσιος (Κασιμ χαλβάς) Οπως παλιά ..το γλυκάκι του 10λεπτου !!!
Φτιαχνουμε πρωτα το σιροπι
1μιση ποτηρι ζαχαρη και 2 ποτηρια νερό.
Βραζουμε 3 λεπτα και ριχνουμε μια βανιλια..
1 γεμάτο ποτήρι ελαιόλαδο
2 γεματα ποτηρια αλεύρι και μισο σιμιγδάλι.
Τα καβουρδιζουμε καλα σε μετρια φωτιά.
Προς το τέλος ριχνουμε 1 κουταλια κανελα..
Οταν κατεβασουμε απο τη φωτιά ριχνουμε προσεκτικα το σιροπι ανακατευοντας...
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Ρούλα Λύρου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ