Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Μοσχαράκι με πατατούλες κοκκινιστό κατσαρόλας !!!


Πεντανόστιμο φαγητό κοκκινιστό μοσχαράκι κατσαρόλας με πατατούλες ...λιώνει στο στόμα !!!

Βάζουμε λάδι το κρεμμύδι ξυσμένο στον τρίφτη και το κρέας σε μερίδες και σοτάρουμε για λίγα λεπτά !

Προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας πελτέ αραιωμένο σε λίγο ζεστό νερό  και 2 με 3 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη και 1 κομμένη στα 4 ολόκληρη .

Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε 2 ποοτήρια ζεστό νεράκι και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 35 λεπτά .

Δοκιμάζουμε αν έχει μαλακώσει το κρέας αν ναι ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες αν οχι προσθέτουμε λίγο ζεστο νεράκι και συνεχίζουμε λίγο ακόμα το μαγείρεμα .

Προσθέτουμε πιπέρι αλάτι και λίγη ζάχαρη για την ντομάτα .

Αν σας αρέσει προσθέστε και λίγη ρίγανη.

Μαγειρεύουμε μέχρι να μελώσει η σαλτσούλα και να μαγειρευτούν και οι πατάτες ..αν χρειαστεί προσθέτουμε ξανά λίγο ζεστό νεράκι.

Το μοσχαράκι είναι χτένι που μαγειρεύεται γρήγορα !

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!