Πεντανόστιμο φαγητό κοκκινιστό μοσχαράκι κατσαρόλας με πατατούλες ...λιώνει στο στόμα !!!
Βάζουμε λάδι το κρεμμύδι ξυσμένο στον τρίφτη και το κρέας σε μερίδες και σοτάρουμε για λίγα λεπτά !
Προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας πελτέ αραιωμένο σε λίγο ζεστό νερό και 2 με 3 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη και 1 κομμένη στα 4 ολόκληρη .
Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε 2 ποοτήρια ζεστό νεράκι και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 35 λεπτά .
Δοκιμάζουμε αν έχει μαλακώσει το κρέας αν ναι ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες αν οχι προσθέτουμε λίγο ζεστο νεράκι και συνεχίζουμε λίγο ακόμα το μαγείρεμα .
Προσθέτουμε πιπέρι αλάτι και λίγη ζάχαρη για την ντομάτα .
Αν σας αρέσει προσθέστε και λίγη ρίγανη.
Μαγειρεύουμε μέχρι να μελώσει η σαλτσούλα και να μαγειρευτούν και οι πατάτες ..αν χρειαστεί προσθέτουμε ξανά λίγο ζεστό νεράκι.
Το μοσχαράκι είναι χτένι που μαγειρεύεται γρήγορα !
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!