Υλικά:
2 πιπεριές ( κόκκινη και πράσινη)
200 γρμ τυρί φέτα,
200 γρμ ανθότυρο,
50 γρμ σιμιγδάλι ψιλό,
1 μπεικιν,
500 γρμ φύλλα κρούστας,
4 αυγά,
100 γρμ γάλα,
100 γρμ λάδι,
100 γρμ σόδα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ κόβουμε τις πιπεριές μικρά κομματάκια, τρίβουμε τα τυριά, ρίχνουμε το σιμιγδάλι και το μπεικιν και ανακατεύουμε , σε άλλο μπολ σπάμε τα αυγά, ρίχνουμε το γάλα, το λάδι και την σόδα και ανακατεύουμε
Στην φόρμα του κέικ βάζουμε 2 φύλλα κρούστας, από πάνω βάζουμε γέμιση, άλλα 2 φύλλα και γέμιση, στην τελευταία στρώση βάζουμε 4 φύλλα αντί για 2 , τρυπάμετις στρώσεις με ένα ξυλάκι και ρίχνουμε το υγρό μείγμα
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα ανάλογα με τον φούρνο σας.
Η Συνταγή φωτό εκτέλεση είναι από κ. Στελλα Πραβιτα–ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ