Το κρασί νομίζω κάνει τη διαφορά σ αυτή την πίτα !!!Κοτόπιτα που δε σταματάς σε ένα κομμάτι
Υλικά
3 στήθη κοτόπουλου μικρά είχα τα έβρασα κ τα μάδησα σε ένα μπολ κ τα αφήνω να κρυώσουν.
Σε ένα τηγάνι σωτάρω πιπεριές πράσινες, κόκκινη, 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα,ένα κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο κ μια ντομάτα ψιλοκομμένη ,μόλις γυαλίσουν κ μαραθούν ρίχνω κ το κοτόπουλο τ ανακατεύω να ενωθούν οι γεύσεις, αλάτι λίγο, πιπέρι, πάπρικα και σβήνω με κρασί μόλις εξατμιστεί το σβήνω ρίχνω μαϊντανό κ αφήνω στην άκρη να κρυώσει.
Σε ένα ταψί βουτυρώνω κ στρώνω ένα φύλλο σφολιάτα ρίχνω τη γέμιση,200 γρ φέτα σπασμένη με τα χέρια, 200 γρ μιξ τυριών ,κ μια μικρή κρέμα γάλακτος κλείνω με το άλλο φύλλο χαράζω κ ψήνω στους 180 αντιστάσεις μέχρι να ροδοκοκκινίσει!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Σούλα Λεβέντη ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ