Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Κοκκινιστό μοσχαράκι !!!


Μια φρατζόλα ψωμί χωρίς υπερβολή έκανε φτερά επίσης η φέτα θα πρέπει να μας δώσει μπόνους κατανάλωσης!!!
Χτένι μοσχαράκι το πιο μαλακό μέρος για μένα λιώνει με τα μάτια!!!

Υλικά
Ένα κιλό μοσχάρι χτένι κομμένο σε κομμάτια το μισοβραζω αφού   το ξαφρισω
Σε φαρδιά κατσαρόλα μεταφέρω το κρέας και το σοτάρω με ένα μεγάλο κρεμμύδι  ψιλοκομμένο σβήνω με κρασί κ ρίχνω σάλτσα φρέσκιας ντομάτας δική μου,-βάλτε εμπορίου αν δεν έχετε-- αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, γαρύφαλλο, ξύλο κανέλα κ ζεστό νερό που έχω κρατήσει σιγοβραζω μέχρι να δέσει η σάλτσα κ να είναι έτοιμο!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Σούλα ΛεβέντηΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ