Αλμυρο κεικ!!!Νοστιμο καλοψημενο,με πλουσια υλικα.Με ενα ποτηρι κρυα μπυρα ειναι το κατι αλλο!!!
Υλικα:
1 κεσεδακι γιαουρτι(εγω εβαλα αγελαδινο)
1/2 κεσ.σπορελαιο
4 αυγα
1 κεσ.τυρι φετα θρυματισμενη
1 κεσ.ρεγκατο
1 πιπερια φλωρινης σε κυβακια
1 πρασινη πιπερια σε κυβακια
Λουκανικακια κοκτειλ κομενα σε κυβακια.
2 κεσεδακια αλευρι γ.ο.χ.
1 φακ.μπεικιν.
Χτυπαμε με το συρμα τα αυγα το λαδι το γιαουρτι προσθετουμε ολα τα υλικα με τελευταιο το αλευρι.
Βαζουμε το μειγμα σε μακροστενη φορμα πασπαλιζουμε με σουσαμι και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους αερα για 1ωρα,
Εκτέλρση φωτό συνταγή από κυρία Μαρινα ΜισαηλιδουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ