Γλυκάκι τύπου cheesecake με νουτέλα !!!!
Υλικά
1 πακέτο μπισκοτα πτι μπερ με σοκολάτα
120 γρ βούτυρο λιωμμένο
Για την κρέμα
300 γρ τυρί κρέμα
300 γρ φυτική σαντιγί πράσινη συσκευασία
3 κ.σ γεμάτες νουτέλα
Για την γκαναζ
1 κουβερτούρα 200γρ
100 γρ κρέμα γάλακτος
20 γρ βούτυρο
Εκτέλεση
Ανακατευω το μπισκότο που το έχω τριψει στο μουλτι μαζί με το βουτηρο και το στρώνω σε μια φόρμα με τσερκι 22 εκ πιέζω με το κουτάλι να στρώσει καλά.
Βαζω στο ψυγείο 10 λεπτά να παγώσει!
Ετοιμάζω την κρέμα!
Χτυπάω την φυτική σαντιγί να γίνει σαν γιαούρτι προσθέτω το τυρί κρέμα να αφρατέψει και την νουτελα και Χτυπάω μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στρωνω την κρέμα πάνω από μπισκότο και βάζω μια ώρα στο ψυγείο.
Για την γκαναζ
Βάζω όλα τα υλικά σε μπεν μαρι να ομογενοποιηθούν!
Αφήνω να γίνει χλιαρή και στρωνω πάνω από την κρέμα.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Αλεξάνδρα ΚυριάκηΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ