Μπακαλιάρο τηγανητό και μπρόκολο σαλατούλα τρυφερό τρυφερό από τον κήπο μας 👌 για μένα το καλύτερο φαγητό 👍
Η διαδικασία για τον μπακαλιάρο είναι:
Κόβουμε σε κομμάτια και τον ξαλμυρίζουμε για 48 ώρες αλλάζοντας τακτικά το νερό...
Εμένα έμεινε παραπάνω γιατί ήταν λίγο χοντρό το κομμάτι....
Ξεπλένουμε πολύ καλά το στύβουμε λίγο με τα χέρια να φύγουν τα πολλά υγρά, τον αλευρώνουμε πολύ καλά και το τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, γυρνώντας τον δυο-τρεις φορές να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές και να ψηθεί καλά από μέσα...!
Η θερμοκρασία μέτρια προς δυνατή!!
Το σερβίρουμε με μπόλικο λεμονάκι..✓✓
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Marina HatzidakiΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ