Έφτιαξα μπακλαβαδακια με βουτυρένια γεύση και φύλλο τραγανό!
Πρόσθεσα λίγο αμύγδαλο, και βούτυρο φρέσκο . το μόνο σίγουρο δεν σταματάς στο ένα θέλεις δύο τρία να φας!
Υλικά Συνταγής
1 πακέτο φύλλο κρούστας
ΓΕΜΙΣΗ:
2 φλιτζάνια τριμμένα καρύδια
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας κανέλα και λίγο γαρύφαλλο τριμμένο.
Ηλιέλαιο για το άλειμμα των φύλλων.
ΣΙΡΟΠΙ
2 φλιτζάνια ζάχαρη
2 φλιτζάνια νερό
½ φλιτζάνι μέλι
Την φλούδα από ένα πορτοκάλι
Χυμό από μισό λεμόνι.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ --> https://www.mageirikesapolauseis.gr/.../396-baklavadakia...
Εκτέλεση φωτό από κ. Ξένια Δάρρα -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ