Τυροκαυτερή ή χτυπητή !!!
ΧΤΥΠΗΤΗ ή αλλιώς ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ !! Ένα μεζεδάκι παντός καιρού!!
ΥΛΙΚΑ
200γρ. Κατσικίσιο τυράκι ή φέτα
100γρ. Στραγγιστό γιαούρτι
1/2 κουτ.γλ. πάπρικα γλυκιά
1 καυτερή πράσινη πιπερίτσα ψημένη και ψιλοκομμένη
1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη και ψιλοκομμένη
4-5 κουτ.σούπ. ελαιόλαδο
1 κουτ.σούπ. ξύδι
Λίγο αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Λιώνουμε με το πιρούνι το τυράκι με το γιαούρτι, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ομογενοποιούμε!
Έτοιμη!!!
Συντηρείται για 5-7 μέρες σε μπολ εντός ψυγείου!!!
Εάν θέλετε να γίνει σαν αλοιφή πολτοποιείτε τα πάντα στο μπλέντερ όλα μαζί!
Εμάς μας αρέσει με κομματάκια!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Despina Kotsi