Σοκολατάκια ανώμαλα !!!
Υλικά
200 γρμ. αμύγδαλα με τη φλούδα καβουρδισμενα.
3 κουβερτούρες πλαυλιδης.
2 κ. σ. ηλιέλαιο.
Εκτέλεση.
Έλιωσα τις κουβερτούρες σε μπεν μαρί
μαζί με το ηλιέλαιο, πρόσθεσα
τα αμύγδαλα ανακάτεψα καλά,
άφησα το μείγμα15 λεπτά να παγώσει,
με κουτάλι τοποθέτησα σε λαδόκολλα,
τα έβαλα στο ψυγείο να παγώσουν για ένα μισάωρο και μετά τα γαρνίρισα με λευκή κουβέρτα.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Κατερινα ΜαδικαΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ