Σοκολατάκια βραχάκια..!!!
Υλικά
Αμύγδαλα καβουρδισμένα 300gr
Μία σοκολάτα γάλακτος nestle dessert
Μία σοκολάτα κουβερτούρα μαύρη Παυλίδης
3 κουταλιές της σούπας λάδι ελαφρύ
Εκτέλεση.!!
Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στο φούρνο σε θερμοκρασία 200 βαθμούς και ανακατεύουμε συνέχεια για να μην τα κάψουμε.... Σε μπεν μαρί λιώνουμε τις σοκολάτες και λάδι μαζί...ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα αμύγδαλα μέσα στη σοκολάτα... ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθούν όλα με την σοκολάτα!!! Σε ένα μεγάλο ταψί ενώ έχετε στρώσει λαδόκολλα παίρνετε ποσότητα με το κουτάλι κ ακουμπήστε επάνω στη λαδόκολλα...πατήστε ελαφρά να γίνουν λεπτά τα σοκολατάκια για να είναι τραγανά και αφράτα...!!! Δεν ασπρίζουν γιατί είναι το λάδι μέσα... Μπορείτε να φυλάξετε στο ψυγείο σε κουτάκι ζαχαροπλαστείου..!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ