Υλικα :
1 φλ. ρυζι καρολινα
5 φλ.νερο
6 κ.σ.κοφτες ζαχαρη ( εγω εβαλα καστανη)
3 μπαλες φιδε
1 κ.σ.λαδι.
Κανελα.
Βαζουμε το νερο με το ρυζι να βρασουν σε μετρια φωτια.
Εντωμεταξυ σε ενα τηγανι βαζω τον φιδε με το λαδι να καβουρδιστει.Ανακατευουμε συνεχεια για να μην καει μεχρι να παρει ενα ωραιο καστανο χρωμα.Αφηνουμε στην ακρη.
Ριχνουμε στο ρυζι και την ζαχαρη μολις το ρυζακι μας μαλακωσει αφηνουμε λιγο νερακι να εχει κατεβαζουμε απο την φωτια και αφηνουμε 10 λεπτα να ξεκουραστει και μετα ριχνουμε τον φιδε και ανακατευουμε.Σερβιρουμε με κανελα και απολαμβανουμε .
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαρινα Μισαηλιδου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ