Φασολάδα αλά σαλάτα...ή πιάζ !!!
Φασολια (Λημνου τα καλυτερα γευστικα γλυκα ) αν δεν βρω προτιμω τα τυπου Λημνου βραζουν και αυτα πολυ γρηγορα.
Βαζουμε να βρασουν σε μπολικο νερο και οταν παρουν βραση σουρωνουμε .
Προσθετουμε παλι μπολικο ζεστο νερο και βραζουμε σε χαμηλη φωτια μεχρι που να βρασουν χωρις να βγει η φλυδα τους .
Οταν βρασουν ριχνουμε αλατι και κλεινουμε τη φωτια.
Αφηνουμε να πεσει η θερμοκρασια και σουρωνουμε.
Απο πανω φρεσκοτατο, ελαφρυ ,αρωματικο λαδι Μυτιληνης και τα κουταλια της στιγμης απο κρεμμυδι και ντοματα παίρνουν φωτια!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Maria XatzhstamatioyΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ