Μόνο που το κοιτάς λιώνει ..Μοσχαράκι λεμονάτο λουκουμάκι !!!
Ένα κιλό μοσχάρι χτένι το σοτάρω καλά κ σβήνω με ουίσκι μόλις εξατμιστεί ρίχνω ζεστό νερό κ σιγοβράζω λίγο προτού είναι έτοιμο ρίχνω αλάτι πιπέρι το χυμό λεμονιού και ενός πορτοκαλιού κ αφήνω να μείνει με το λαδάκι του...
Επίσης αν έχουμε βάζουμε κ καροτακι.
Σερβίρω με πατάτες τηγανητές κ σπέσιαλ σαλάτα!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Σούλα Λεβέντη ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ