Υλικά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκ σκόρδο
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 ποτ κρασιού κόκκινο κρασί
1 κ.γ πάπρικα
Λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο
2 τόνους σε νερό
1κ.γ πελτέ
1 πακέτο μακαρόνια
Λάδι αλάτι πιπερι
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα τσιγαρίζω το κρεμμύδι με το σκόρδο για μερικά λεπτά προσθέτω την πιπεριά να μαλακώσει λίγο τις ντομάτες τον Πελτέ αλάτι πιπέρι πάπρικα σβηνω με το κρασι αφηνω να εξατμιστεί και μετα προσθέτω τους τόνους και λίγο νερό και αφήνω να παρει μια βράση προς το τέλος προσθέτω τον βασιλικό και αφήνω να δέσει η σάλτσα μας.Σερβιρω με μακαρόνια !!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Αλεξάνδρα ΚυριάκηΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ