Υλικά
2 αυγα
100 ml ηλιελαιο
200 ml γαλα
220 γρ.αλευρι γ.ο.χ.
20 γρ.μπεικιν
1/4κ.γ.μοσχοκαρυδο (εαν θελετε )
1 πρεζα αλατι-πιπερι
170 γρ.φετα.
Χτυπαμε τα αυγα προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα με τελευταια την φετα.Τοποθετουμε στο ταψι ριχνουμε λιγο φετα και σουσαμι επανω και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστασεις για 40 περιπου λεπτα.
Γινεται το κατι αλλο.
Η συνταγη Dimitris Michailidis Εκτέλεση φωτό από κ. Μαρινα ΜισαηλιδουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ