Οσοι δοκιμάζουν γλύφουν τα πιάτα από την νοστιμιά !!!
Ένα κιλό μοσχάρι χτένι αφού το μισοβράσω σε άλλη κατσαρόλα μετά το σωτάρω καλά με κρεμμύδι ψιλοκομμένο ρίχνω κ τις μπάμιες σοτάρω κ σβήνω με κρασί μετά ρίχνω ντομάτες περασμένες από το μουλτι αλάτι πιπέρι κρόκο Κοζάνης, μερικά ντοματίνια σιγοβράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα μου κ να είναι έτοιμο τέλος ρίχνω μαϊντανό ψιλοκομμένο κ σερβίρω με μπόλικη φετούλα !!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Σούλα ΛεβέντηΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ