Συνταγή για 10 ή 20 κομμάτια αναλόγως το μέγεθος
450 γρ φύλο κανταΐφι
300 γρ βούτυρο αγελάδος
60 γρ βούτυρο πρόβειο
200 γρ αμύγδαλο καβουρδισμένο
60 γρ φιστίκι
50 γρ καρύδι
50 γρ φρυγανιά τριμμένη
1, 5 κουτ γλυκού κανέλα
Για το σιρόπι
650 γρ ζάχαρη
400 γρ νερό
80 γρ γλυκόζη
2 ξυλάκια κανέλα
2 φλούδες λεμόνι
8 γρ ροδόνερο προαιρετικά
Για Πασπάλισμα
φιστίκι ή καρύδι χοντροκομμένο
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/V7R_r5CFjHk