Υλικά
4 αβγά
4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
300 γρ γάλα
Αλάτι και πιπέρι
Πάπρικα
80 γρ τυρί τριμμένο που λιώνει
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα το αλάτι και το πιπέρι την Πάπρικα κ λίγο από το τυρί κόβουμε το ψωμί σε κομμάτια και τα ανακατεύουμε.
Το βάζουμε σε ταψί βουτυρωμένο και ριχνουμε το υπόλοιπο τυρί και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει!
Καλή επιτυχία!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Dina Doriza ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ