Συνταγή φανταστική την κάνω χρόνια..!!! Για 2 ταψάκια η δοσολογία για να γίνει πιο λεπτό.
Υλικά
Μισο κ σιμιγδαλι ψιλο
Μισο κ σιμιγδαλι χοντρο
Μισο κιλο ζαχαρη
5 κοκους μαστιχα σε σκονη
1κουταλακι μπεκιν
1 κουταλακι σοδα
1 εβαπορε γαλα και στο ιδιο κουτι μετράμε 1 νερο
300 γραμ γιαουρτι στραγκιστο αραιωμενο με λιγο νερο
Ολα αυτά τα χτυπαμε με ενα σύρμα
Λαδώνουμε το ταψακι με λαδι ελαφρυ και ψηνουμε στους 180 β πανω κατω περιπου 3 τεταρτα της ωρας αναλογα το φουρνο Να ξανθισει αρκετα .
Σιρόπι
Μσό κιλο ζαχαρη φλουδα λεμονιου 3μεγαλα ποτηρια νερο και χυμο απο 1 λεμονι
Βρασιμο 7 λεπτα
Εγω το χωρισα σε 2 ταψακια γιατι δεν το θελω χοντρο.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Olympia Agapiadou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!