Πεθυμήσατε μήπως εκείνο το Κέικ της γιαγιάς με μαρμελάδα που μοσχοβολούσε η κουζίνα?
ΥΛΙΚΑ
3 αυγά φρέσκα
1 βανιλετα
150 γρ.ζαχαρη
120 γρ.ηλιελαιο
150 γρ.γιαουρτι
250 γρ.αλευρι για όλες τις χρήσεις ΜΑΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
1 κουταλιά γεμάτη μπεικιν
ξύσμα πορτοκαλιού
Γέμιση:
150 -200 γρ. μαρμελάδα φράουλα 🍓 η ότι σας αρέσει
Ψήσιμο στους 170 βαθμούς κελσίου εστία πάνω κάτω για 30 λεπτά περίπου.
Επικάλυψη με άχνη
Δείτε την συνταγή στο παρακάτω link https://youtu.be/iAH1wv70jMo