Για βράδυ ΣΟΥΠΙΤΣΑ... Ελαφρύ και ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ φαγάκι !!!!
Λίγο λάδι στη κατσαρόλα μόλις κάψει λίγο ρίχνω μια κούπα κριθαράκι και θωρακιζω για λίγο.
Ρίχνω την φρέσκο τριμμένη ντομάτα με μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αλάτι πιπέρι ένα ζελέ κότας και ζεστό νερό πέντε κούπες
Βράζω γύρω στα 20 λεπτά.
Σερβίρω με φέτα και φρέσκο τριμμένο πιπέρι.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Βουλα Πολυζου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ