.
Για σνίτσελ το πήγαινα στη πορεία άλλαξα γνώμη !!!
Κόβω σε λωρίδες το κοτόπουλο βάζω αλάτι πιπέρι ρίγανη πάπρικα κ κάρυ λίγο λάδι κ το βάζω ψυγείο για δύο ώρες.
Σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι ρίχνω τα κομμάτια του κοτόπουλου κ έτσι κρατάει τα ζουμιά του.
Μόλις αρχίζουν κ τηγανίζονται από όλες τις μεριές σβήνω με κρασί ένα ποτηράκι κ μόλις εξατμιστεί κλείνω το καπάκι κ βράζει για λίγα λεπτά μόλις μείνει με το λαδακι χτυπάω λεμόνι με μουστάρδα το ρίχνω κ σβήνω τη φωτιά!!!
Συνοδεύω με πατάτες φρυγανισμενο ψωμί κ φυσικά απαραίτητα τζατζικάκι😋
Καλή μας όρεξη !!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Σούλα Λεβέντη ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ !!!