Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Παραδοσιακά Κατιμέρια με σπανάκι και φέτα!!!



Παραδοσιακά λεπτόφυλλα  τραγανά Κατιμέρια με σπανάκι και φέτα!!! Δεν σταματάς να τρως !!!


Έκανα ζύμη όπως κάνουμε για πίτα.

Εβαλα μισό ποτήρι νερό χλιαρό αλάτι ζάχαρη και ηλιέλαιο όσο αλεύρι σηκώσει να γίνει μία ζύμη μαλακή.

Αφηνω να ξεκουραστεί κι ανοίγω φύλλο λεπτό το κόβω στη μέση.

Βάζω τη γέμιση σε μια πλευρά διπλώνω στρίβω τις ακρούλες για να μη  βγει η γέμιση και τηγανιζω σε ηλιέλαιο
Για τη γέμιση

Ζεματω το σπανάκι στυβω καλά κόβω και το αχνιζω με μπολικο πρασο κι άνηθο.

Αλάτι πιπέρι.

Σπαω αυγό μέσα και τρίβω φετα.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από την κ.  Χρυσανθη Κοσμουλη.