Πρασοτηγανιά πεντανόστιμη !!!
ΠΡΑΣΟΤΙΓΑΝΙΑ ..... Δεν έμεινε ΨΊΧΟΥΛΟ !!!! Και Όχι άδικα.... Γιατί γίνεται ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ !!!!
ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λάδι στην κατσαρόλα μόλις ζεσταθεί ρίχνω το κρέας που το έχω κόψει σε κομμάτια.
Είναι κομμάτι λαιμού χοιρινό.
Το θωρακίζω απ'όλες τις πλευρές
Ρίχνω αλάτι πιπέρι ρίγανη
Σβήνω με ένα ποτήρι του κρασιού κρασί 🍷
Αφού εξατμιστεί η αλκοόλη ρίχνω τα πράσα που τα έχω κόψει στη μέση και σέ κομμάτια
Ανακατεύω μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτω ζεστό νερό ανάλογα με το πόσο ζουμί έβγαλαν τα πράσα. Εγώ έβαλα 2 ποτήρια του νερού.
Κλείνω τη χύτρα και βράζω για 20 λεπτά.
Ανοίγω και βράζω λίγο ακόμα μέχρι να μείνει με το λαδακι του.
Νά έχετε ψωμάκι ζεστό και μπόλικο λεμόνι 🍋
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Βουλα ΠολυζουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ