Υλικά ποσότητα υλικών όσο θέλετε η δικιά μου εδώ είναι για 2 άτομα .
2 μέτριες Πατάτες ή ψιλοκομμένες σαν ροδέλες λεπτές ή κομμένες σε μικρά κυβάκια
4 -5 αυγά
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ροδελίτσες λεπτές ή μικρά κυβάκια
λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι -πιπέρι -έβαλα κ λίγη γλυκιά πάπρικα προαιρετικά
.
Βάζω λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί κ ρίχνω μέσα τις πατάτες ... Δεν θέλω να τηγανιστούν αλλά να μαλακώσουν .Σπάω τα αυγά σε μπολ κ τα χτυπάω ..Ρίχνω μέσα τις μαλακές πατάτες χωρίς λάδι .
Ξανά στο τηγάνι σοτάρω το κρεμμύδι κ το ρίχνω κ αυτό μέσα στο μείγμα αυγά παπάτες .
Ρίχνω αλάτι πιπέρι πάπρικα κ ανακατεύω καλά κ το αφήνω 5 με 10 λεπτά να τραβήξουν τα υλικά .
Βάζω ελάχιστο λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί αδειάζω το μείγμα .
Περιμένω να ψηθεί καλά από κάτω κ με ένα πιάτο αναποδογυρίζω ψήνετε και από την άλλη πλευρά και έτοιμη !!! Είναι χορταστική κ πάρα πολύ νόστιμη.
.
Την μία την θέλανε έτσι και την δεύτερη πιο ξεροψημένη και χατήρια δεν χαλάω !!!!Σημ.
Την συνταγή μου την είπε εχθές φίλη Ισπανίδα που πάμε βόλτα στο πάρκο τα σκυλάκια μας .
Μου είπε πολλοί προσθέτουν στην Ισπανία κ τυριά κτλ αλλά η αυθεντική είναι όπως σας την λέω .
Εγώ μέσα στο μείγμα πρόσθεσα λίγη φέτα τριμμένη κ λίγο γάλα να φουσκώσει ... Αυτά ομως είναι δικά μου αν θέλετε τα βάζετε .. Επίσης έφτιαξα 2 διότι οι μισοί την θέλανε λίγο ξεροψημένη από πάνω κ οι υπόλοιποι όχι .Οπως κ να την φτιάξετε είναι καταπληκτικη οικονομική κ τρώγετε κ την άλλη μέρα άνετα !!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ !!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ .