Γιουβέτσι με σπυρωτό κριθαράκι και το κρέας να λιώνει στο στόμα !!!
Γιουβέτσι στον Φούρνο: Το κριθαράκι είναι σπυρωτό και το κρέας λιώνει στο στόμα! Φυσικά, με όλα τα μυστικά !!!
Αυτό το Γιουβέτσι με το σπυρωτό κριθαράκι και το κρέας που λιώνει στο στόμα θα σας συγκλονίσει αφάνταστα! και θα το φτιάχνετε συνέχεια!!!
ΥΛΙΚΑ
🔪1 κιλό μοσχάρι (σπαλομίτα)
🔪70 γρ. ελαιόλαδο
🔪1 μεγάλο κρεμμύδι
🔪1 μικρό πράσο
🔪1 καρότο
🔪2 σκελίδες σκόρδο
🔪1 κ.σ πελτέ ντομάτας
🔪400 γρ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας
🔪4-5 κόκκοι μπαχάρι
🔪1 στικ κανέλα
🔪1 φύλλο Δάφνης
🔪1 λίτρο καυτό ζωμό λαχανικών
🔪1 κ.γ αλάτι
🔪πιπέρι
-------
🔪30 γρ, ελαιόλαδο
🔪500 γρ. μέτριο κριθαράκι
🔪1,5 λίτρο βραστό νερό
-------
🔪40χ25 εκ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=XEYKVZkqdBs