Πανεύκολο Γλυκό Ψυγείου με 5 ΜΟΝΟ υλικά (Γλυκό Ψυγείου Εκλέρ) !!!
Το δοκίμασα μια φορά και από τότε το φτιάχνω συνέχεια. Το καλύτερο Γλυκό Ψυγείου που υπάρχει. Φανταστική και εύκολη συνταγή!!!
Υλικά
-2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής
-800 ml γάλα
-250 ml φυτική κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί
-σοκολατένια πτι-μπερ
-έξτρα γάλα
-Πραλίνα με Γεύση Γκοφρέτα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής με το γάλα για 2’-3’.
Προσθέτουμε τη σαντιγί και ανακατεύουμε.
Βουτάμε τα σοκολατένια πτι-μπερ σε γάλα και τα στρώνουμε σε ένα ταψί 20x30 εκ.
Απλώνουμε τη μισή κρέμα και συνεχίζουμε ξανά με πτι-μπερ βουτηγμένα
στο γάλα.
Βάζουμε την υπόλοιπη μισή κρέμα, σκεπάζουμε με σοκολατένια πτι-μπερ βουτηγμένα σε γάλα και απλώνουμε την Πραλίνα Γκοφρέτα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ την οποία έχουμε ζεστάνει στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί.
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα ιδανικά παραπάνω για να μαλακώσουν τα μπισκότα.
Η εκτέλεση της συνταγής σε βίντεο εδώ -- https://www.youtube.com/watch?v=iOhXxx9wP3g