Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Αρακάς με Αγκινάρες αλα Πολίτα !!!



Υλικά
Μισό κιλό αρακάς
2 μεγάλα καρότα
6-7 κομμάτια αγκινάρα
1 κρεμμύδι
1 φλιτζάνι λάδι
αλάτι πιπέρι
 άνηθο
1 λεμόνι
κορν φλάουρ



Βάζουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι ψιλοκομμένο λαδάκι και σοτάρουμε.
Προσθέτουμε τον αρακά και τα καρότα.
Αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε για λίγη ώρα να σοταριστούν καλά.
Προσθέτουμε λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσει για ένα δεκάλεπτο.

Ρίχνουμε και αγκινάρες αν θέλουμε και πατατούλες και αφήνουμε μέχρι να ψηθούν καλά.
Στύβουμε το λεμόνι  διαλύουμε το κορν φλάουρ το προσθέτουμε μέσα και ανακατεύουμε πολύ καλά κλείνουμε τι θερμοκρασία Και έτοιμο!!!! Πολύ νόστιμο και εποχιακό φαγάκι!!!!!✓

Marina Hatzidaki-OI XΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ