ΥΛΙΚΆ
1 κιλό αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά
½ κ.γ. κανέλα
1 κ.γ .ζάχαρη
½ κ.γ. αλάτι
1 ½ ποτήρι χλιαρό νερό
250 γρ. γιαούρτι
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
300 γρ. μυζήθρα ξινή ( ή φέτα)
1 χούφτα κεφαλοτύρι
Λάδι για το τηγάνισμα
Φτιάχνουμε τη ζύμη με το αλεύρι, αλάτι, ζάχαρη, κανέλα, γιαούρτι. Σε ξεχωριστό σκεύος διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό νερό και την προσθέτουμε στο μείγμα της ζύμης. Ζυμώνουμε τη ζύμη να είναι αφράτη .Αφήνουμε να φουσκώσει .
ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ!!!
Ευα Τσιμπλ-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ