Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Χοιρινές πανσέτες κρασάτες με μέλι & μουστάρδα !!!


Γλυκόξινο

Υλικά για 4 άτομα

1 Κιλό πάνσετες
1 κρεμμύδι μεγάλο
1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης
1σκελίδα σκόρδο
1κούπα λευκό κρασί
3 κουταλιές της σούπας μηλόξιδο
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 Φλιτζάνι του καφέ λάδι
Αλάτι πιπέρι θυμάρι η ρίγανη



Εκτέλεση!!
Αλατοπιπερώστε τις πάνσετες.
Βάλτε το λάδι στο τηγάνι και τηγανίστε τις πάνσετες απ όλες τις πλευρές .
Βγάλτε και αφήστε στην άκρη.
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι στο ίδιο τηγάνι το σκόρδο την πιπεριά σε κύβους.
Τσιγαρίστε για 5 λεπτά.
Βάλτε τα φιλέτα πάλι μέσα και μόλις πάρουν μία βράσει σβήστε με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί το οινόπνευμα από το κρασί ,ανακατέψτε το μέλι το ξίδι την μουστάρδα όλα μαζί Ρίξετε στο τηγάνι για 3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρετε με πατάτες τηγανητές η με ρύζι...!!

Gogo Samiou-οι Χρυσοχέρες -ηδες


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ