Νηστίσιμοι
Υλικά
2 Ματσάκια μάραθο
1 Ματσάκι καυκαληθρες
1Ματσακι μυρωνια
2 Μεγάλα κρεμμύδια
Μισο ματσακι φρέσκα κρεμμυδάκια
2 Κουταλιές σούπας ούζο
2 Κουταλιές σούπας νερό
6 Κουταλιές αλεύρι
1 Κουτάλια του γλυκου μπεικιν παουντερ
Αλάτι ,πιπέρι ,λάδι!!
Εκτέλεση
Κόβουμε τα χονδρά κοτσανάκια από το μάραθο και τα πετάμε..ψιλοκόβουμε όλα μαζί τα μυρωδικά και κρεμμύδια σε ένα τηγάνι με λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά ..Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ ρίχνουμε τα υπόλοιπο το αλεύρι, το μπεικιν, το ούζο, το νερό, το αλάτι, το πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα και τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι κατά προτίμηση αραβοσιτελαιο ..δεν αλευρώνουμε..!!
Gogo Samiou-OI XΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ